donderdag, 13 juni 2024

Afslankmassage

afslankmassage

Afslankmassage is een figuur-corrigerende massage. Je huid wordt strakker en je omvang vermindert op een natuurlijke manier. De massage bevat technieken uit de klassieke massage, lymfedrainage en de bindweefselmassage De behandeling is onderverdeeld in diverse zones. 

Zone I en II omvatten het lichaam. Zone I omvat de bovenbenen, buik en billen, Zone II de rug, borst en armen. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied. Bij een stevige massage worden spectaculaire huidroltechnieken, stevige tapotements (kloppen) en drainage effecten gecombineerd. Tijdens de kuur is het verstandig om dagelijks 2 tot 2½ liter water te drinken. De massage kan in het begin nog een beetje gevoelig zijn.

De massage wordt gewoon met de handen uitgevoerd en er wordt géén gebruik gemaakt van een massage-olie. Door de afslankmassage wordt geblokkeerde lymfevloeistof verwijderd, dit is de stof die ervoor zorgt dat er bobbels in de huid komen en cellulitis veroorzaakt. De behandeling versterkt de spieren, die het verzwakte weefsel verstevigen en stabiliseren. Het heeft het meest effect op de 'vette' gebieden van het lichaam. Je moet er wel rekening mee houden dat je waarschijnlijk pas na 8 à 10 behandelingen resultaat ziet. Zelfs daarna kan het moeizaam gaan. De resultaten van de behandeling zijn erg verschillend. De meesten verliezen één of twee kledingmaten zonder vermindering in gewicht. Deze massage zorgt er namelijk niet voor dat je afvalt, maar dat je lichaam strakker wordt.
Voor een nog beter effect kan je tijdens de behandeling een dieet volgen. De behandeling zorgt er daarnaast voor dat je meer energie krijgt en je geestelijk beter voelt.

AFSLANKMASSAGEKUUR:
NU ZOMER-AANBIEDING  t/m 30 september 2018: € 245,00
(betaling in twee termijnen van € 145,00 en € 100,00).
Op de tarieven van de kuren en toeslagen is de klantenkaart niet van toepassing.

Ook bestaat de mogelijkheid om de behandelingen uit te breiden met een (buik-)afslankpakking in combinatie met een relaxerende energetische handmassage. De toeslag hiervoor is € € 9,90
Tijdens de kuur wordt voor de eerste, de vijfde en tiende behandeling gemeten.