donderdag, 13 juni 2024

Bamboe Massage

Waarom bamboe massage?Bamboe massage

De bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om toxines (giftige stoffen) af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren, maar ook om krampen en triggerpoints te verlichten. De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie. 

Door middel van Chinese bamboestaven worden de zenuwuiteinden in je huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en voedsel voor de cellen. De technieken van deze massagevorm vinden we terug in massages zoals shiatsu, ayurvedische massage en lymfedrainage. Tijdens de massage worden de vijf elementen, hout, vuur, aarde metaal en water, verwerkt.

Bamboestaven worden gebruikt als hulpmiddelen om een volledige lichaamsmassage te geven, die als verlengstuk van handen, voorarmen en ellebogen worden gebruikt. Hierdoor kan er met deze massage dieper gewerkt worden en zal deze massage meer effect hebben.