woensdag, 29 mei 2024

Hammam Massage

Hammam Massage

Ontspannen in Oosterse sfeer, dat kan bij Wellnesspraktijk Sandra met de Hammam Massage. Geniet van de weldadige massage en lichaamsverzorging en het herboren gevoel nadien. Het is een massage voor pure verwennerij en bestaat uit de volgende onderdelen

- Een verzorgende lichaamsscrub voor rug en benen (één zijde) met dode zeezout, honingscrub of een andere scrubzout met een geurtje. Door de scrub wordt de huid opgewreven en zo ontdaan van dode huidcellen. De scrub stimuleert ook de bloedsomloop en daardoor een snellere afvoer van de afvalstoffen.
- Met de traditionele zeepzak, de torba, wordt de rug ingezeept met natuurlijke zeep voor extra verzorging. Dit voelt zacht en weldadig aan, voor een ontspannen gevoel.
- Na het zeepritueel (rug), ontvangt u een verkorte klassieke massage. Uw huid is heerlijk schoon en tintelend fris.
- De massage kan ook een originele rhassoulpakking voor de rug (kleipakking) omvatten wanneer u kiest voor de luxe behandeling.

Belangrijk
De hammam massage bij Wellnesspraktijk Sandra is niet in een natte ruimte. Het is de hammam massagevariant in een droge ruimte, met de originele onderdelen van de hammam massage (scrub, zeepzak en rhassoul)